Valgomed

EFEKTET E DREJTUARA TRE GJITHA Brenda një MUAJ! REVOLUCIONI N THE Luftën kundër KUNDRSHEMJEVE!

pronat Valgomed
shitje Valgomed

Karakteristikat e produktit tonë

Valgomed me çmim të ulët

Hallux valgus, ose halux, është një deformim i këmbës, dhe më saktësisht i shputës së madhe, e cila shkakton jo vetëm dhimbje, por është edhe një defekt kozmetik. Formimi i haluxhave favorizohet nga predispozicioni gjenetik, si dhe veshja e këpucëve shumë të ngushta, ka një thembra të lartë apo thembra të ngushtuar. Takat me takë të lartë padyshim që shtojnë një siluetë femërore, por veshja afatgjatë e tyre mund të ketë një efekt negativ në pamjen dhe shëndetin e këmbëve. Një faktor rreziku shtesë për gjysmën është gjithashtu mbipesha ose një mënyrë jetese në këmbë. Kjo është arsyeja pse ekzistojnë shumë mjete në treg që ndihmojnë në drejtimin e pozicionit të shputës. Valgomed është një nga ndarësit më të efektshëm halux që mund të zvogëlojë pozicionimin patologjik të gishtërinjve të mëdhenj. Undshtë padyshim një zgjidhje lehtësisht e disponueshme, dhe më e lirë dhe më pak pushtuese se operacioni. Përveç kësaj, Valgomed lehtëson dhimbjen dhe siklet kur ecin, gjë që është një problem shumë i zakonshëm për njerëzit që vuajnë nga ky deformim.

testet Valgomed

rekomandimet

 Valgomed

Unë jam një mjek ortopedik me 15 vjet përvojë. Duke analizuar problemet e pacientëve të mi, kam vërejtur se një përqindje shumë e madhe e tyre vuajnë nga halucinacione. Kjo gjendje më shpesh prek gratë, por nuk i anashkalon burrat dhe fëmijët! Pavarësisht nëse ndodh haluci njerëzor apo jo, përcaktohet gjenetikisht, por më shpesh ato ndodhin tek gratë. Kjo pasi gratë janë ato që veshin më shpesh këpucë që nuk përputhen me këmbët e tyre, shumë të ngushta, shumë të ngushta ose me taka të larta - gjë që shkakton mbingarkesë të pjesës së përparme të këmbës. Shumë nga pacientët e mi dëshirojnë të luftojnë këtë sëmundje, sepse përveç një defekti kozmetik, ajo gjithashtu shkakton dhimbje kur ecni - domethënë, e bën jetën tonë të përditshme shumë të vështirë. Halucsy mund të jetë një tregues për kirurgji. Sidoqoftë, shumica e pacientëve nuk duan që menjëherë t’i nënshtrohen një metode të tillë trajtimi pushtues. Në një situatë të tillë, unë rekomandoj terapi me përdorimin e Valgomed, d.m.th. një ndarës inovativ për gishtërinjtë e mëdhenj. Valgomed është bërë nga silikoni i rehatshëm dhe ndihmon për ta pozicionuar gishtin e madh në mënyrë optimale, në mënyrë që të mos deformohet dhe të mos përjetojë abrazione ose misra, në të cilat ekspozohet një person që vuan nga hallux. Kjo është shumë e rëndësishme sepse gjendja e këmbëve ndikon në tërë sjelljen dhe ekuilibrin tonë të trupit! Valgomed është i pajtueshëm me çdo lloj mbathje, por nëse tashmë vuani nga halucinacione, vlen gjithashtu të siguroheni që këpucët të përshtaten mirë në këmbët tona. Sjell lehtësim të menjëhershëm, dhe kur i veshur garanton sistematikisht korrigjimin gradual të gishtit të lëpirë. Falë silikonit të rehatshëm për të cilin është krijuar, është i padukshëm, i cili lejon shumë orë përdorimi dhe lehtëson pjesën e përparme të këmbës. Prodhuesi i ndarësit Valgomed premton efikasitet 90%! Kështu, është e krahasueshme me operacionin ose vizitat fizioterapiste thithëse. Së bashku me pacientët e mi, ne gjejmë një ndryshim kolosal pas vetëm 4 javësh trajtimi. Pra, nëse deformimi juaj është serioz apo vetëm në një fazë të hershme - ia vlen të arrini për Valgomed!

lirë Valgomed

Waldemar 46 vjet

 Bremen

përbërësit Valgomed

Unë jam një burrë, kurrë nuk kam veshur taka të larta, por nuk kam anashkaluar problemin e halux. Valgomed e ka ndihmuar nënën time, tani më ndihmon - dhe e gjithë kjo pavarësisht kohës së shkurtër të aplikimit, ndryshimi është tashmë i madh.

Weronika 36 vjet

Thüringen

lirë Valgomed

Për shkak të kodit të veshjes në punën time, unë vesh shumë thembra të larta për një kohë të gjatë, kjo është arsyeja pse unë vura re që gishti im filloi të deformohet pak dhe të shkaktojë parehati. Unë thashë që nuk ka asgjë për të pritur dhe arrita për Valgomed - ai me të vërtetë punon!

Anna 32 vjet

Niedersachsen

Ku të blini Valgomed

Kam qenë i trashë, kam humbur 50 kilogramë, por një problem mbeti - gjysma. E gjeta Valgomed në internet dhe pas dy javësh përdorimi ndjej lehtësim të konsiderueshëm. Unë do të rekomandoja shumë!

Kasia 24 vjet

Sachsen

Rreth Valgomed

Unë luaj shumë sporte, por gjysmat filluan të më shqetësojnë jo vetëm në aktivitetin fizik, por edhe në ecje! Një muaj më parë fillova terapinë me ndarësin Valgomed, dhe sot mund të jem përsëri aktiv dhe të mos ndiej ndonjë siklet!

lirë Valgomed

përbërësit

- mungesë