Valgomed

Vidljivi efekti su uvijek u toku mjeseca! REVOLUCIJA U BORBI PROTIV HALUKA!

karakteristike Valgomed
prodaju Valgomed

Karakteristike Našeg Proizvoda

Valgomed jeftino

Hallux valgus, odnosno halux, deformacija je stopala, tačnije velikog nožnog zgloba, što uzrokuje ne samo bol, već je i kozmetički nedostatak. Formiranju haluksa pogoduje genetska predispozicija, kao i nošenje preusko obuće, s visokom petom ili suženim nožnim prstima. Pete s visokom petom nesumnjivo dodaju ženstvenu siluetu, ali dugotrajno nošenje može imati štetan učinak na izgled i zdravlje stopala. Dodatni faktor rizika za halux je i gojaznost ili stajaći način života. Zato na tržištu postoji puno alata koji pomažu u poravnavanju položaja nožnih prstiju. Valgomed je jedan od najefikasnijih haluks separatora koji može umanjiti patološko pozicioniranje velikih nožnih prstiju. To je nesumnjivo lako dostupno rješenje, a jeftinije i manje invazivno od operacije. Osim toga, Valgomed ublažava bol i nelagodu prilikom hodanja, što je vrlo čest problem kod ljudi koji pate od ovog deformiteta.

testovi Valgomed

Preporuke

 Valgomed

Ja sam ljekar ortoped sa 15 godina iskustva. Analizirajući probleme mojih pacijenata, primijetio sam da vrlo veliki postotak njih pati od halucinacija. Ovo stanje najčešće pogađa žene, ali ne zaobilazi ni muškarce i djecu! Dolazi li do ljudskog haluksa ili ne, genetski je određeno, ali najčešće se javljaju kod žena. To je zbog toga što žene koje najčešće nose cipele koje im ne odgovaraju stopalima, preuske, preuske ili na visokim potpeticama - što uzrokuje preopterećenje prednjeg dijela stopala. Mnogi se moji pacijenti žele boriti protiv ove tegobe, jer osim kozmetičkog nedostatka, ona izaziva i bol pri hodanju - to nam otežava svakodnevicu. Haluksy može biti pokazatelj operacije. Međutim, većina pacijenata ne želi odmah da se podvrgne takvoj invazivnoj metodi liječenja. U takvoj situaciji preporučujem terapiju primjenom Valgomed-a, tj. Inovativnog separatora za velike nožne prste. Valgomed je izrađen od udobnog silikona i pomaže mu da položi veliki prst tako da nije deformiran i da ne ima ogrebotine ili moždane osi kojima je izložena osoba koja boluje od halluxa. Ovo je veoma važno jer stanje stopala utječe na držanje i ravnotežu cijelog tijela! Valgomed kompatibilan je s bilo kojom vrstom obuće, ali ako već patite od halucinacija, vrijedi osigurati da se obuća dobro uklopi na naša stopala. Donosi trenutno olakšanje, a kad se sustavno nosi, jamči postepenu korekciju ispucalog prsta. Zahvaljujući komfornom silikonu od kojeg je stvoren, neprimetan je što omogućava brojne sate upotrebe i ublažava prednji dio stopala. Proizvođač Valgomed separatora obećava 90% efikasnosti! Stoga je uporedivo sa operacijama ili apsorpcijom posjeta fizioterapeuta. Zajedno sa mojim pacijentima pronašli smo kolosalnu razliku nakon samo 4 tjedna liječenja. Dakle, da li je vaš deformitet ozbiljan ili samo u ranoj fazi - vrijedi posegnuti za Valgomedom!

najjeftinije Valgomed

Waldemar 46 starost

Komponente Valgomed

Ja sam muškarac, nikad nisam nosio visoke potpetice, ali nisam zaobišao problem haluxa. Valgomed je pomogao mojoj majci, sada mi pomaže - i sve to uprkos kratkom vremenu prijave, razlika je već ogromna.

Weronika 36 starost

najjeftinije Valgomed

Zbog dress code-a u svom radu, dugo nosim visoke potpetice, zbog čega sam primijetio da mi se nožni prst počeo blago deformirati i uzrokovati nelagodu. Rekao sam da nema šta čekati i posegnuo sam za Valgomedom - on stvarno radi!

Anna 32 starost

gdje kupiti Valgomed

Nekada sam bio gojazan, smršavio sam 50 kilograma, ali ostao je jedan problem - haluks. Valgomeda sam našao na mreži i nakon dvije sedmice korištenja osjećam značajno olakšanje. Toplo bih preporučio!

Kasia 24 starost

o Valgomed

Puno se bavim sportom, ali haluksi su me počeli uznemiravati ne samo u fizičkim aktivnostima, već čak i u hodanju! Prije mjesec dana započeo sam terapiju separatorom Valgomed, a danas mogu ponovo biti aktivan i ne osjetiti nikakvu nelagodu!

najjeftinije Valgomed

Komponente

- nedostatak